Het is mogelijk om een dag te "smeden" in het atelier van een edelsmid om kennis te maken met het edelsmeden en om zelf sieraden te maken. Elke deelnemer maakt zelf een ring. We gaan je op een ontspannen en professionele manier kennis laten maken met het ontwerpen en maken van jouw eigen sieraad en we vertellen alles over onze opleidingen. Tobias en/of Ben zijn aanwezig om je te begeleiden.
Het atelier is compleet ingericht met alle noodzakelijke materialen, machines en gereedschappen en wordt, naast de opleidingen, gebruikt om sieraden te ontwerpen, te produceren en te verkopen. Het is in overleg mogelijk om je ring te gieten van zelf meegenomen materiaal zoals zilver of goud. Je hebt dan minstens 20 gram metaal nodig. Impressie van een dag staat HIER
 
Introductiedagen zijn altijd op een zaterdag en beginnen om 10.00u. We zijn ongeveer om 16.00u klaar. Lunchbuffet is rond 13.00u. Met diëten kan rekening worden gehouden. Lesgeld is € 150,- inclusief lunchbuffet en 10 gram zilver. Er worden een aantal dagen per jaar georganiseerd en die zitten vaak snel vol.  Er is weer een introductieles op 12 oktober. Het is ook mogelijk om zelf een zaterdag te reserveren als je met een groep wilt komen van minimaal 6 personen.
 
Inschrijven voor een introductieles kan via de site met de knop hiernaast. Je ontvangt een automatisch antwoord. Wij sturen daarna een mail met betaalverzoek. Als je binnen zeven dagen betaald hebt wordt je definitief ingeschreven. Afzeggen kan tot 14 dagen voor aanvang dan storten we het lesgeld terug. Zeg je af binnen 7 dagen voor de lesdag dan storten we de helft terug. Zeg je af binnen 24 uur voor aanvang of kom je niet dan retourneren we geen lesgeld. Wij doen dit om andere inschrijvers op de wachtlijst niet teleur te stellen.
 

De Academie voor Edelsmeden in Zeist is een particuliere opleiding en heeft een onderwijserkenning van de CRKBO. Wij zijn aangesloten bij: BBK, Federatie Goud en Zilver en de BOK. Copyright © 1996-2024. Alle rechten voorbehouden.