Lesgeld is voor het lesjaar/seizoen 2024-2025 en is inclusief gebruik van het atelier met gereedschap, onedel materiaal (koper, messing en alpaca), gebruik van het lesboek en koffie/thee zonder bijkomende kosten. Het lesboek krijg je in bruikleen.
   
Introductieles: € 150,-  
Wil je kennismaken met onze opleidingen? L
esdag is zaterdag en we beginnen om 10.00u. Meestal zijn we rond 16.00u klaar. Deze dag is inclusief 10 gram zilver en buffetlunch. We gaan een gietring maken. Lees even de afspraken over het betalen van lesgeld.
   
Beroepsopleiding: € 3990,-
Je komt één dag per week en betaalt in twee keer € 1995,-. In juli en januari. Lesdagen zijn op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag en van 10.00u tot 15.30u.  Er zijn 30 lessen per jaar van september tot juli. Instappen is mogelijk als er plek is. Meerdere dagen per week is mogelijk als er plek is.
   
Afspraken:
Na inschrijving ontvang je een bevestiging en betaalverzoek. Na acceptatie heb je veertien dagen bedenktijd voor aanvang van de lessen. We werken met algemene voorwaarden,  huishoudelijk reglement en een klachtenprocedure. Zie de contactpagina.
 
Wij zijn een zelfstandige en particuliere opleiding ingeschreven in het register van de CRKBO en je betaalt geen BTW over het lesgeld.
Wij maken geen gebruik van de STAP-budget regeling via het UVW.
 
Vestigen als edelsmid, goudsmid of beeldend kunstenaar brengt kosten met zich mee. Wij leveren geen materiaal, gereedschap of een pakket maar geven uitgebreid informatie over hoe je dat zelf kan aanschaffen. Het behoort tot het leerproces dat je zelf inkoopt. In het lesprogramma is een lijst met adviezen over welke gereedschappen en materialen je nodig hebt en bij wie je dat kunt kopen.

De Academie voor Edelsmeden in Zeist is een particuliere opleiding en is ingeschreven in het register van de CRKBO. Wij zijn aangesloten bij: branchevereniging Federatie Goud en Zilver, BBK en de BOK.
Copyright © 1996-2024. Alle rechten voorbehouden.